tuira collection

Uniikit ja urbaanit Tuira-vaatteet katumuodin kirkkaimmalta taivaalta. Saattoi olla jo vähän liioiteltu, mutta tuotteet myynnissä pubin tiskiltä. Tuotteet vaihtelevat ajoittain, joten stay tuned!

Musta Tuira snäpi

musta snäpi

Siis ensinnäkin kuka on tämä komea herrasmies tässä kuvassa? Päässään hänellä on 3d brodeerattu Tuira snäpi, jolla osallistut linnanjuhlista kellaribileisiin!

punainen Snäpi

Punainen – tämä seksikkyyden ja itsevarmuuden väri. Tuira Collectionin 3d brodeerattu hehkuvan punainen snäpi vie libidosi täysin uudelle levelille makuuhuoneessa ja keittiössä.

camo Snäpi

En ensinnäkään ole täysin varma näetkö tässä kuvassa komeaa malliamme, koska pubin camo snäpillä maastoudut taustaan, kuin taustaan. Tuiran armeija suosittelee kaikkiin olosuhteisiin.

Musta tuira pipo

musta pipo

Täysin kierrätysmateriaaleista valmistettu originaali Tuira-pipo. Istuu päähän, kuin päähän vähän niinkuin tukka. Ja tukattomat saa tällä kaljun piiloon.

Tuira hihamerkki

hihamerkki

Kaikilla pitää olla hihamerkki! Opiskelijoilla, rokkareilla, poliisilla jne… Emme kuitenkaan suosittele neulomaan tätä merkkiä otsaan. missään tilanteessa.

sinappi tuira pipo

sinappi pipo

Päässä tai nuotiomakkaran kanssa! Sinapin värinen Tuira-luomupipo niille omien metsäpolkujen tallaajille ja makkaranpaistelijoille.

Käytämme evästeitä kävijäliikenteen seuraamiseen, sivuston käyttökokemuksen parantamiseen, sisällön personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Selaamalla tätä sivua hyväksyt evästeiden käytön.  Tietosuojaseloste